Het Winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam-Buitenveldert heeft een complete metamorfose ondergaan naar een upscale totaal-concept met, naast een enorm assortiment winkels, ook horeca, een hotel, banken en kantoren.
Kroonenberg Groep verstrekte ons de opdracht voor de prototyping, engineering, productie en montage/installatie van de volledige bewegwijzering voor zowel het winkelcentrum als de parkeergarage.

Onze oplossing

De bewegwijzering moest technisch en esthetisch geheel in lijn worden uitgevoerd met de slanke dimensies en lijnvoering van het nieuwe concept van het centrum.
Hiervoor waren dus ranke elementen met een zeer geringe bakdiepte een vereiste, maar wel met een superieure uitlichting. Daarnaast vormden de zeer verschillende ophanghoogtes een absolute uitdaging bij zowel inventarisatie en productie als bij de installatie.
Na uitgebreide prototypes en verlichtingstesten, zowel op locatie als in de VB&VH Experience ruimte, is gekozen voor het EcoUnlimitLed (EUL) LED armatuursysteem, waardoor ook bij de toegepaste geringe bakdieptes een prachtige egale uitlichting gegarandeerd is. De gekozen rondom randloze oplossing is technisch gezien een sterk staaltje van innoviteit.
Door een uitgebreide survey, productie en logistiek is ook de installatie met een grote variƫteit aan vrijhangende RVS pendellengtes goed verlopen.
Wij zijn dan ook trots op het eindresultaat dat geheel voldoet aan de eisen van de opdrachtgever en het ontwerpbureau.
En tijdens de verbouwing ging de verkoop natuurlijk gewoon door.