Research & Development is een van onze belangrijkste speerpunten en ambities.
Door continu en pro-actief bezig te zijn met de nieuwste ontwikkelingen blijven wij scherp en gefocust op de laatste technologische trends in een snel veranderende markt.
Ontwikkelingen in opdracht van onze klanten, maar ook ‘in-house-development’ van producten die wij zelf op de markt brengen.
Productontwikkeling samen met externe partners, opdrachtgevers en ontwerpers vormen voor ons een ambitie en een uitdaging.

De VB&VH Experience is hiervan het levende bewijs.
Dit is onze broedkamer voor nieuwe ideeën, een ‘real-life’ testomgeving, en vooral de plek waar wij kennis delen en uitwisselen met alle betrokken partijen in de markt.
Dag-, nacht- en schemersituaties kunnen hier feilloos worden gesimuleerd.
Esthetische en constructieve aspecten, zoals speciale profielen, technieken en vormen, worden hier ontwikkeld en getoond.
Natuurlijk besteden wij ook ruim aandacht aan zowel milieu- en energietechnologie als aan duurzaamheid en onderhoud besparende technieken.
Door middel van 3D printtechnieken kunnen complete industriële toepassingen levensecht en 100% nauwkeurig worden geproduceerd en getest.
Onze ontwikkeling en prototyping is volledig gericht op het ontwikkelen van modellen en prototypes die ook in serie reproduceerbaar zijn. Desgewenst voorzien van alle noodzakelijke keurmerken zoals ENEC/KEMA, CE en MET.
Een inspirerende omgeving voor onze opdrachtgevers, ontwerpers en architecten, maar zeker ook voor onszelf.
U bent van harte welkom om hier onze ervaring en kennis met u te delen.
Wij kunnen ook workshops organiseren voor u en uw team, om op die manier een beter inzicht te krijgen in onze werkwijze en oplossingen.