Identiteit, merk en uitstraling

Visual Identity vormt de basis voor het in de breedte visueel communiceren van een merk, product of dienst om de totale merk-identiteit, waardes en beloftes over het voetlicht te brengen. De huisstijl dus.
Het consistent doorvoeren van de visuele identiteit in al zijn geledingen resulteert in herkenning van die identiteit door doelgroepen en influentials.
Branding (het vermelden van een merknaam, bedrijfsnaam of logo) heeft als doel de bekendheid van het merk te vergroten. Deze vorm van marketing-communicatie is bedoeld om brand value op te bouwen en andere marketing en communicatie activiteiten te ondersteunen. Bouwen aan een merk dus.
Signage is de fysieke en visuele uiting om branding te communiceren om zodoende de ontvanger te ondersteunen en informeren over het merk en het over het voetlicht te brengen.
Van Beem & Van Haagen is gespecialiseerd in de volledige ontwikkeling, engineering, prototyping, productie en installatie van ‘tailor made’ Branding & Signage oplossingen.Zowel analoog als digitaal.
Wij vormen graag de technische schakel tussen de opdrachtgever, ontwerpers en architecten.
Meer weten over onze Branding & Signage oplossingen of een vraag?