Experience panoramabeeld + sliderDoor de steeds veranderende vraag in de markt is er een toenemende behoefte aan bedrijven/partners die voortdurend bezig zijn met ontwikkelingen op het gebied van techniek, milieu, energieverbruik en veranderende omgevingseisen, en die deze ontwikkelingen ook op de voet volgen en in praktijk brengen.

Wij onderscheiden ons als technische trendwatchers en strategische partners van de opdrachtgever die de schakel vormen tussen ontwerp, ontwikkeling, uitvoering en toepassing.
Van Beem & Van Haagen is die schakel; waarbij flexibiliteit, snelheid en slagvaardigheid onze belangrijkste speerpunten zijn.
Visie op het grotere geheel, maar altijd met oog voor detail.
Samen met onze opdrachtgever komen wij keer op keer tot perfecte, innovatieve en praktijkgerichte oplossingen.
Research & Development in eigen huis met de speciaal ingerichte VB&VH Experience-ruimte vormt hiervan het levende bewijs.
Altijd in een marktconforme prijs/kwaliteitsverhouding, maar met hoge eisen aan kwaliteit en met een scherp oog voor duurzaamheid.
Samen met onze strategische Partners staan wij garant voor vergaande expertise in alle noodzakelijke disciplines, en vormen ook omvangrijke en complexe projecten geen enkel probleem.
Wij tekenen graag voor ontwikkeling, productie en de gehele uitrol en implementatie, maar die keus is aan de opdrachtgever.
Op deze website een greep uit onze omvangrijke mogelijkheden en belangrijker nog;
de mening van onze opdrachtgevers.
Volg ons ook op Facebook en bekijk alle nieuwe oplossingen op deze site.