Een zeer succesvolle ontwikkeling binnen onze Research & Development afdeling is ongetwijfeld Het Ultieme Stemhokje ®. Tezamen met onze strategische partner Fabrique3D en producenten in het Verre Oosten hebben wij destijds deze ontwikkeling opgestart en uiteindelijk succesvol geïntroduceerd.

Onze oplossing

Door intensief onderzoek naar de haalbaarheid en via prototyping en engineering werd uiteindelijk een productie-gerede versie gerealiseerd. Product-specificaties: overeenkomstig het Kiesbesluit Artikel J5; lichtgewicht 16 kg; tot gering formaat inklapbaar; verstelbaar schrijfblad en LED verlichting, zowel draadloos als met snoer voor netspanning. Ingeklapt neemt het stemhokje een minimale opslagruimte in beslag.
Naast Nederland bleek er ook een grote interesse in België, Frankrijk, Duitsland en de UK , maar ook wereldwijd; hierdoor zijn er inmiddels ruim 45.000 ultieme stemhokjes geproduceerd en geleverd.
Ter verduidelijking: dit vertegenwoordigt ruim 600.000 kg materiaal en meer dan 3,5 miljoen onderdelen.
Het product heeft de GIO erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp verworven, en is ook voorbereid op elektronisch stemmen.
Inmiddels hebben wij ook Het Ultieme Stemhokje Plus ® ontwikkeld en geproduceerd; in een groter formaat voor een betere toegankelijkheid voor mensen met een lichamelijke beperking. Bekijk hier Nieuw in ons assortiment
VB&VH is dus klaar voor alle toekomstige verkiezingen, referenda en associatie-verdragen.
Zie hieronder onze demonstratie-video.