After the execution of the internal wayfinding, the exterior of the building had to be finished.
It regards visual identity logo’s on 3 exterior sides of the elevator shaft,
based on a design by Studio Dumbar.

From a technical perspective we have chosen for a combination of polyester bunting with surface mounted illuminated box lettering in a black casing.
The correct balancing between ‘visibility’ and the montage method was a very conscientious process; this because of the enormous number of passers-by and visitors on that specific spot.
In this way the image and effect, as required by both client and designer, was accomplished.
The montage by means of a crane with a 50 meter span was an absolute ‘tour-de-force’.
The illuminated building identification SCIENCE MUSEUM over the entrance forms the final finishing touch.
VIEW THE COMPLETE PROJECT